opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Gastenboek

Stein nestor Lelystad 02-09-2021 17:24
Echt super! hoe jullie met klanten omgaan, als er iets is wordt dat naar tevredenheid opgelost! Kom je niet vaak meer tegen! Bedankt voor alles!
Jan D. Langelaar Velsen-Zuid 02-09-2021 10:45
Ik ben een vliegvisser! Geen grote "vanger"... maar iemand die onrustig wordt wanneer hij een week niet even lekker is wezen vissen. Dat mag met een vismaat of meerdere maten, maar het mag ook helemaal alleen. Lekker struinen langs een slootje of wadend in een wat breder water, op zoek naar dat ene heerlijke moment van "BEET"!! Ik heb lichamelijk een moeilijk jaar achter de rug. Kon me op een gegeven moment alleen nog maar met een rollator voortbewegen en mijn leven als vliegvisser leek voorbij. De medische wetenschap kon me alleen nog maar naar de pijnpoli verwijzen. Daar voelde ik niet zo veel voor. Na lang zoeken vond ik 135 km. van mijn woonplaats een paar uitstekende fysiotherapeuten die er met hun speciale methode voor zorgden dat ik mijn rollator terug kon bezorgen aan de originele eigenaar....DUS trok ik de stoute (waad)schoenen en mijn door A&M geleverde, maar heel lang niet gebruikte waadpak weer eens aan en stapte in juli bij de Beverwijkse Noordpier de zee in om achter de zeebaars aan te gaan. Resultaat een heerlijke avond, NOPPES gevangen (maar dat ben ik gewend) en een nat linker poot......Mijn vrijwel niet gebruikte waadpak lekte en bleek niet te repareren... Toen toch maar met Arjan gebeld.... Ofschoon het al een paar jaar geleden was dat ik het waadpak bij A&M aanschafte, werd me gevraagd het pak op te sturen en tot mijn stomme verbazing ontving ik gisteren samen met de door mij bestelde vliegvismaterialen een GLOEDNIEUW waadpak van het merk HART.
Dank jullie wel Arjan en Manfred voor de H A R T verwarmende geweldige service! Ik hoop nog jarenlang klant bij jullie te kunnen blijven!!
Jan D. Langelaar


Marcel 25-07-2021 15:53
Laatst weer wat spullen bij A&M besteld(O.a een wf9 vliegenlijn),alles netjes zoals ik gewend ben aan gekomen
De lijn al 2x uitgetest en is een blijvertje,komen meer vliegenlijnen aan
Frans Hoevenaars Duizel 30-06-2021 19:51
Vandaag mijn nieuwe hengel FX 8,0 weight 3 astma 4 delen binnengekregen en meteen geprobeerd. Het is een super strakke snelle hengel vergelijkbaar met de snelle Sage series. Ben er heel blij mee. Eind juli uitgebreid testen op de Krimmler Ache.
avdd A en M hengels / nano 27-05-2021 11:09
Na jarenlang veel te veel geld te hebben uitgegeven aan top-end hengels ben ik geland met de nano #3 en #5.
Hengels komen goed mee voor een middenklasse hengel van minimaal 3x de aanschafprijs. Wellicht komen ze voor enkele top merken mee voor de top-end hengels van 7x de aanschafprijs! Voor dit geldt koop je niets beters. Ik ben tevreden. Geldt ook voor de vliegenlijnen trouwens.
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles