opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Gastenboek

Frans Hoevenaars Duizel 30-06-2021 19:51
Vandaag mijn nieuwe hengel FX 8,0 weight 3 astma 4 delen binnengekregen en meteen geprobeerd. Het is een super strakke snelle hengel vergelijkbaar met de snelle Sage series. Ben er heel blij mee. Eind juli uitgebreid testen op de Krimmler Ache.
avdd A en M hengels / nano 27-05-2021 11:09
Na jarenlang veel te veel geld te hebben uitgegeven aan top-end hengels ben ik geland met de nano #3 en #5.
Hengels komen goed mee voor een middenklasse hengel van minimaal 3x de aanschafprijs. Wellicht komen ze voor enkele top merken mee voor de top-end hengels van 7x de aanschafprijs! Voor dit geldt koop je niets beters. Ik ben tevreden. Geldt ook voor de vliegenlijnen trouwens.
Wil Thiel Zelhem 27-03-2021 00:17

Toegevoegd op: vrijdag, 26 maart 2021
(Wil)
HAVO leaders met loopjes.
Door omstandigheden kan ik geen standaard leader meer knopen, op advies van Arjan deze leader aangeschaft, wat een geweldige leader met een lusje ipv tippetringetje. Voor mij de uitkomst.
Wat een kwaliteit de leader strekt zich perfect uit geen krullen meer etc, blijft mooi drijven (gebruik een beetje mucelin). Voor mij nu echt de enige echte leader, kan iedereen aanraden deze te proberen.
Mvrgr
Wil Thiel
Wil Thiel Zelhem 26-03-2021 07:52

Vandaag mijn nieuwste A&M vlieghengel uitgeprobeerd.
Ik was opzoek naar een UL hengeltje en kwam uit bij hun #2 8.6ft.
Op de hengel heb ik de 2/3 G6 silver uitvoering met een #3 WF3F Pro serie.
Ook heb ik op advies van Arjan een Havo leader (getwijnde) geprobeerd.
Ga de hengel specifiek voor de droge vlieg gebruiken, omdat ik dat zeer prettig vindt zo licht mogelijk de vlieg aan te bieden op een tippet van 10.0/12.0. Maar een nimf aanbieden is ook absoluut geen probleem.
De hengel is prachtig uitgevoerd in een mooie diep donker bruin/olijfgroene kleur die in de zon mooi de contouren van het carbon laat zien, zonder hinderlijke schittering op de hengel.
Na eerst even aan de hengel te wennen, zo'n #2 mix flex werpt toch wat zachter en langzamer, is het een weelde om te werpen lekker "slow" alle tijd nemen en de hengel doet precies wat je wilt. Een genot wederom om met een hengel uit de A&M serie te vissen. Ben je opzoek naar een #2 in deze lengte dan kan ik je deze hengel zeker aanbevelen.
De door hun gevoerde Havo leader is echt geweldig strekt zich perfect uit voorzien van 2 lusjes dus geen irritant tippet ringetje waarop je steeds je tippet breekt bij knopen, nooit eerder deze getwijnde leaders gebruikt, nu voor mij de standaard.
Kortom A&M blijft zich onderscheiden in kwaliteit, prijsstelling, en met hun advies (Arjan reuze dank weer in alle opzichten😉) kom je nooit bedrogen uit.

Hartelijke groet
Wil Thiel.
valcke koen wavre 11-03-2021 21:15
bedankt voor de fijne service en goede producten . foutje bij levering heel correct recht gezet. laat het seizoen maar beginnen .
groetjes
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles