opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Gastenboek

henk moelker Oosterwolde Fr 19-02-2020 12:54
Vliegenbinden wordt lastig voor mij. De ogen laten het op dat punt afweten en dan vooral voor kleine vliegen. Ik ben dan ook erg blij met de vliegen van A&M. Topkwaliteit voor een lage prijs.
Dave Davidse Vlissingen 08-02-2020 11:44
Netjes geleverd. En binnen 24uur binnen Super!
Frank Plettenberg Sinn Germany 29-01-2020 17:47
Gratulation zu der guten und übersichtlichen Homepage. Ich habe zum dritten mal bestellt und die Lieferung nach Deutschland erfolgte schon 2 Tage später. Der Shop ist gut sortiert und bietet alles für den Fliegenfischer und Binder zu top Preisen. Es kommen immer wieder neue Artikel dazu von daher ist das Angebot immer aktuell und lässt kaum Wünsche offen.
MARC VERGAUWEN PROVINCIE ANTWERPEN 10-01-2020 15:40
STAAN JULLIE WEER OP DE BEURS VAN CHARLEROI
Rob Simons Maasbracht 29-11-2019 15:12
Arjen en Manfred,
Al enige jaren koop ik zeer regelmatig spullen bij A&M en nog steeds weten jullie mij te verrassen met een, zo lijkt het, onuitputtelijke service. De onvrede over een klachtje over een zinklijn werd direct in de kiem gesmoord door een nieuwe lijn te geven en het verlies van een reeldopje, van een reel die ik in 2014 kocht, werd direct tenietgedaan. Jullie hadden nog een dopje met ringetje. Een vraag over een dikkere braided lijn, werd bovendien beantwoord met een rolletje dat nog over was en gratis in mijn tasje terecht kwam.
Al met al vind ik jullie een zeer vriendelijk en servicegericht duo, dat bovendien ook nog eens erg begaan is met de vliegvisverenigingen. Een beroep op jullie om onze vereniging te sponsoren wordt al jaren beantwoord met prachtige en zinvolle bind- en visspullen. Bedankt voor deze service en ook namens onze leden veel dank.
Rob Simons
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles