opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Gastenboek

Wil Thiel Zelhem 27-03-2021 00:17

Toegevoegd op: vrijdag, 26 maart 2021
(Wil)
HAVO leaders met loopjes.
Door omstandigheden kan ik geen standaard leader meer knopen, op advies van Arjan deze leader aangeschaft, wat een geweldige leader met een lusje ipv tippetringetje. Voor mij de uitkomst.
Wat een kwaliteit de leader strekt zich perfect uit geen krullen meer etc, blijft mooi drijven (gebruik een beetje mucelin). Voor mij nu echt de enige echte leader, kan iedereen aanraden deze te proberen.
Mvrgr
Wil Thiel
Wil Thiel Zelhem 26-03-2021 07:52

Vandaag mijn nieuwste A&M vlieghengel uitgeprobeerd.
Ik was opzoek naar een UL hengeltje en kwam uit bij hun #2 8.6ft.
Op de hengel heb ik de 2/3 G6 silver uitvoering met een #3 WF3F Pro serie.
Ook heb ik op advies van Arjan een Havo leader (getwijnde) geprobeerd.
Ga de hengel specifiek voor de droge vlieg gebruiken, omdat ik dat zeer prettig vindt zo licht mogelijk de vlieg aan te bieden op een tippet van 10.0/12.0. Maar een nimf aanbieden is ook absoluut geen probleem.
De hengel is prachtig uitgevoerd in een mooie diep donker bruin/olijfgroene kleur die in de zon mooi de contouren van het carbon laat zien, zonder hinderlijke schittering op de hengel.
Na eerst even aan de hengel te wennen, zo'n #2 mix flex werpt toch wat zachter en langzamer, is het een weelde om te werpen lekker "slow" alle tijd nemen en de hengel doet precies wat je wilt. Een genot wederom om met een hengel uit de A&M serie te vissen. Ben je opzoek naar een #2 in deze lengte dan kan ik je deze hengel zeker aanbevelen.
De door hun gevoerde Havo leader is echt geweldig strekt zich perfect uit voorzien van 2 lusjes dus geen irritant tippet ringetje waarop je steeds je tippet breekt bij knopen, nooit eerder deze getwijnde leaders gebruikt, nu voor mij de standaard.
Kortom A&M blijft zich onderscheiden in kwaliteit, prijsstelling, en met hun advies (Arjan reuze dank weer in alle opzichten😉) kom je nooit bedrogen uit.

Hartelijke groet
Wil Thiel.
valcke koen wavre 11-03-2021 21:15
bedankt voor de fijne service en goede producten . foutje bij levering heel correct recht gezet. laat het seizoen maar beginnen .
groetjes
Foeke Visser Dokkum 11-03-2021 17:08
Manfred en Arjan en medewerkers, super bedankt voor snelle verzending
Jan de Beer Odoorn 01-03-2021 18:05
Toen ik vorige week mijn A&M R7 # 3/4 Gunsmoke /Red gereed wilde maken voor gebruik, wilde ik de grote schroef van de slip los draaien Maar wat ik ook deed, hij wil niet draaien. Toen dacht ik:"dan de borgschroef maar los draaien". maar dat ging ook erg zwaar. En op eens: tjak! het schroefje brak af.... Kak!!! Ik bel met Arjan, en leg hem het verhaal uit. "Tja" zegt Arjan, "die schroef draaid net de andere kant op". Engels draad dus. "Stuur hem maar op"zegt Arjan. Zo gezegd zo gedaan. Vandaag kreeg een pakketje thuis gestuurd met daar in:"mijn reel" Hij was weer als nieuw. Arjan had het huis vervangen door een andere.En zo was mijn reel weer bruibaar. Ik bel Arjan zeg :"dat hij dat snel geregeld heeft. En bedank hem daar voor. Toen ik hem vroeg wat de kosten waren zei hij:"nou,.. reken dat maar als service". Nou, dat is toch helemaal geweldig. Maar wat hebben we hier van geleerd:" Dat deze reels de borgschroef links draad is". Arjan, nog maals hartstikke bedankt voor de (gratis) service.
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles