opc_loader

Gastenboek

Pleun Poot Rijswijk (zh) 08-04-2019 23:07
alleen maar complimenten voor amfischingtackle ,geweldige servive , vele bestellingen gedaan en nog nooit een probleem gehad
zeer snelle levering en zeer toegewijd personeel
een aanrader voor iedere vliegvisser die zijn visdag of vakante tot een succes wil laten komen
toppers ik er niets anders van maken
Leon Sebek Kampen 03-04-2019 16:58
Geen vraag maar een opmerking. Ik heb zojuist de bestelde #3 czech nymph in goede orde ontvangen. En even geprobeerd met een #3 lijn op 9 ft. Werpt prima, voelt goed aan en ziet er erg mooi uit. Info op de website was dus prima!
Karel de Munnik Sliedrecht 26-03-2019 17:13
Ik herzie mijn vorige review over de G6 reel
Deze reel overtreft mijn verwachtingen!
Een meer dan prima reel, zeer goede slip.
Echt een aanrader voor niet te veel geld.
Heb ooit een Hardy reel gehad maar deze is zeker net zo goed, zo niet beter
martin van gerven s hertogenbosch 16-03-2019 11:02
Super service had de verkeerde haken gekregen.en daarna gebeld een ik kreeg zonder ze terug te sturen nieuwe.geweldig.wat een service.hartelijk dank .martin
Jan D. Langelaar Velsen-Zuid 15-03-2019 10:39
Geweldige service!!!
Dat Arjan en Manfred een prima zaak hebben, wist ik al een hele tijd. Dat ze heel coulant zijn wist ik ook al. Wat me vanmorgen gebeurde, grenst aan het onwaarschijnlijke!!!
Ik stuurde twee delen van mijn TFFR #3 op. Ik weet echt niet wat er gebeurd was, maar het topje was in tweeën en het derde deel geplet... Binnen een week had ik twee nieuwe delen terug, maar die pasten maar moeizaam in elkaar. De hengel meegenomen naar de club. Daar durfde men het niet aan om te gaan schuren of zoiets. Dus gebeld met Arjan. \"Stuur die hele hengel maar op, dan zien we wel\", was zijn antwoord. Vanmorgen kreeg ik een echt A&M antwoord: EEN GLOEDNIEUWE TFFR #3!!! en dan ook nog eens in een originele KOKER. U snapt het al. Ik blijf VERKNOCHT AAN DIE TUKKERS!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles
  • Nederlands
  • Deutsch