opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

Gastenboek

MARC VERGAUWEN PROVINCIE ANTWERPEN 10-01-2020 15:40
STAAN JULLIE WEER OP DE BEURS VAN CHARLEROI
Rob Simons Maasbracht 29-11-2019 15:12
Arjen en Manfred,
Al enige jaren koop ik zeer regelmatig spullen bij A&M en nog steeds weten jullie mij te verrassen met een, zo lijkt het, onuitputtelijke service. De onvrede over een klachtje over een zinklijn werd direct in de kiem gesmoord door een nieuwe lijn te geven en het verlies van een reeldopje, van een reel die ik in 2014 kocht, werd direct tenietgedaan. Jullie hadden nog een dopje met ringetje. Een vraag over een dikkere braided lijn, werd bovendien beantwoord met een rolletje dat nog over was en gratis in mijn tasje terecht kwam.
Al met al vind ik jullie een zeer vriendelijk en servicegericht duo, dat bovendien ook nog eens erg begaan is met de vliegvisverenigingen. Een beroep op jullie om onze vereniging te sponsoren wordt al jaren beantwoord met prachtige en zinvolle bind- en visspullen. Bedankt voor deze service en ook namens onze leden veel dank.
Rob Simons
Meindert Kap Middelharnis 25-11-2019 17:40

Wij hebben afgelopen Sept weer Ierland gedaan for pike on the fly en een aantal lijnen van A&M meegenomen om eens lekker 10 dagen uit te testen .

De Big Nasty # 8 lijn is werkelijk top een absolute aanrader mijn maten hebben hem ook gelijk allemaal gekocht en is welke super . Mooie gladde lijn belly op de juiste plek en een niet te gek zware dikke belly aan front ook voor de korte worpen zeggen wij top zeker ook voor in de polder een toppertje .

Met de # 8 Intermediate grass green heb ik eigenlijk elke dag gevist in Ierland echt een heerlijk lijntje ook voor de korte worpjes zinkt heerlijk rustig ik viste deze lijn in combinatie met een zonker streamer wat een heerlijke visserij zeg met deze lijn !

De WF 8 Intermediate Clear Tip Grey Tropical is werkelijk top een absolute aanrader mooie heel langzaam zinkende tip ik viste veel met deze lijn in kraak helder water zie je geen tip van je vliegenlijn maar je ziet alleen je streamer aankomen helemaal top !

Groet Meindert Kap Kappikeflies

Marcel Wilhelmus Assen 26-10-2019 12:05
Bedankt voor de goede service. Jullie kennis en advies sluit goed aan bij de praktijk!
Bedankt voor jullie geduld en meedenken voor mij als beginner.
Tom Hassink 17-10-2019 15:15

Heren, Hartelijk dank voor de mooie prijzenpot voor onze Snoekbokaal. Dat gaat stralende gezichten opleveren as zondag ! Hartelijk dank voor de medewerking Met vriendelijke groet, Tom Hassink Namens de Twentse Vliegvissers

Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles