opc_loader

Gastenboek

Wil Thiel Zelhem 13-02-2019 14:17
A&M weer supersnel mijn bestelling binnen wederom bij jullie haakjes besteld zijn van topkwalteit.
Hele fijne haakjes vooral mijn favoriet scud barb. #12.
Top om mee te binden haakpuntje staat iet uit het midden zeer groot voordeel bij haakje zetten tijdens vissen echt super.
Groet,
Wil Thiel
maximiliano marcocci Vinci(FI) Italy 08-02-2019 15:21
Articoli arrivati.Grazie per la professionalità.Ottimi prodotti.A presto.
henk jansen nieuw buinen 05-02-2019 22:20
als beginnend vliegvisser een mailtje gestuurd voor advies, het advies luidde kom eens langs, ben maandagmiddag jl geweest en veel en goede hulp gehad, ook nog even een werplesje gehad, t waaide kneiterhard en regen bijna natte sneeuw en daar stonde we op straat te smijten. fietsers keken ons aan zo van .......... ff de ggd bellen hihi. ps niemand vroeg of ze een beetje beten nogmaals dank voor de goede hulp/adviezen en dat je alle tijd voor me nam
vr gr Henk Jansen
Arjen De Ridder Odoornerveen 25-01-2019 11:23
Even een complimentje. Als beginnend vliegvisser, via mail, wat adviezen gevraagd voor een goede hengel voor snoeken. Zoals gewoonlijk nemen jullie alle tijd en hebben mij een mooi set geadviseerd, die ik inmiddels heb aangeschaft en ontvangen. Top. Nu nog dooi. Als jullie daar voor zouden kunnen zorgen, zouden jullie dat ook nog voor jullie klanten regelen. haha.
ton van wolferen rotterdam 05-01-2019 09:46
Beste arjan en manfred,het was een tijdje stil met bestellingen rond mij maar zeker A&M niet vergeten!!! als je hulp nodig hebt en de klant geeft dat aan bij een bestelling wordt u netjes terug gebeld.en dan krijgd u de hulp die u wenst.waar vind je nog zo een webwinkel??zo mijzelf kwam er ook niet uit en heb telefonisch onderhoud gehad met een van de mannen wat het beste was.vanmorgen mijn bestelling in de bus en weer zeer tevreden.ik hoop A&M weer een goed jaar 2019 tegemoet gaat.en zij zullen er zeker zijn als u er niet uit komt.op naar de volgende bestelling!!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles
  • Nederlands
  • Deutsch