opc_loader
  • Nederlands
  • Deutsch

A&M NANO NYMPH # 3 - 10 ft

174,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Verzendmethode
Parcel:
4,95
Levertijd:
1 tot 2 Werkdagen

A&M NANO # 3 - 10 ft

IM12 NANO carbon 

Med/Fast action

NANO Technology construction

Ceramic stripping guides

Hard chromed snake guides

AAA grade cork handles

Color : Black

Incl :  Clothpad and Rod Tube

Weight :  90 gram

This rod is smooth and precise casting so that you can make a full range of close-in and long distance cast. You can feel exactly what the line is doing through all stages of casting. offering the angler ultimate control so that you can make micro-adjustment to place the fly precisely on where you want

This NANO # 3 - 10 ft fly rod is beautifully balanced, lightweight with crisp clean actions that provide both superb casting and fish playing characteristics. They are also phenomenally strong thanks to the revolutionary nature of the new  Silica NANO material. carbon fibre held together with a resin impregnated with silica nano spheres. This technology is relativly new and proven it produces a material that is significantly stronger and  lighter than traditional carbon fibre.  

A&M NANO NYMPH # 3 - 10 ft

(John hoek)
Vandaag de A&M Nano # 3 - 10 ft binnengekregen en getest in combinatie met de A&M gunsmoke Carbon #3/4 reel en Wf 3 moss/gold Fluweel zacht top hengel elke worp is genieten , reageert top , mooie actie mooi drillen zeer tevreden echt een aanwinst op je visserij en prijs kwaliteit is ongekend vis al 30 jaar met Orvis materiaal voel echt geen verschil . Nog bedankt voor de snelle afhandeling gegroet John Hoek te Rosmalen
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Arne)
Fijne hengel! De extra lengte helpt me om over dichte begroeiing heen te vissen. Ik gebruik de hengel icm met de a&m 4wf lijn. Prima combi!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Pieter)
In aanvulling op vorige comment: de nano technologie zit hem in de lak. Zijn extreem lange en dunne moleculen die de hengel sterker en strakker maken zodat je hem extra lang kunt maken. Dus dunner aflakken betekent dat je deze voordelen kwijt bent.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Smithk609)
Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious in support of new viewers. dfeeebcfebdbeega
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Rolf van Oosten)
Deze vliegenhengel op de Pike&flyfish in Dronten gekocht. Wat een heerlijke hengel is dit. Ben al een liefhebber van een 3 mtr vliegenhengel en om dat dan in een #3 te krijgen valt niet mee. Vis ook met een #3 van 2,70 mtr waar ik €525,- voor heb betaald maar daar doet deze hengel zeker niet aan onder. Fantastische hengel, keurig afgewerkt en zijn geld meer dan waard. ðŸâ€˜
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Franklin Wattimena)
Deze nano #3 10ft is een genot om mee te werpen zo gemakkelijk is het om je lijn op afstand te krijgen.
Verbaasd ben ik van de actie toen ik het voor het eerst gebruikte zo smooootttthhh!!!!
Ik kan het iedereen aanbevelen die zo'n vliegenstok zoekt.
Grtz. Franklin.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voor het eerst een bestelling gedaan bij A&M omdat ik er al veel clubmaten over hoorde. Had mijn oog laten vallen op de A&M NANO#3 10ft, mooi voor tussen de kribben bij ons aan de Rijn met lange leaders maar ook voor de haven op wintervoorn.

De dag na de betaling al aan huis aangeleverd, top.
Tijdens het uitpakken valt me gelijk de nette koker op en de hengel zit in een eveneens net foudraal. Ook valt me gelijk het lakwerk op. Zier er netjes uit maar veel te dik opgezet. Te vet naar mijn smaak, jammer want ook hier geld overdaad schaad. Kurken handvat en reelhouder zien er goed uit. Heb op veel duurdere hengels wel eens slechter gezien.
Al met al een nette uitstraling gelet op de prijs maar lakwerk moet zeker wat magerder waardoor de hengel slanker zal ogen en wellicht zal dit ook haar actie nog wat beinvloeden.
De oversteeksluitingen passen goed en de hengel voelt goed aan. Sneller en meer uit het midden en top gedeelte dan ik met mijn luie dweilen gewend ben. Omdat ik met deze luie dweilen en met de altijd aanwezige wind nog wel eens een keer in de problemen kwam, was het deze keuze. Hengel mocht ook weer niet te snel zijn want dat werpt met lange leaders nu ook weer niet echt lekker.

Snel de reel er op met een #3 windcutter en werpen maar.
Met de 2e worp weet ik het al te licht, snel de bijbestelde A&M #4 wind hupeldepup van een goeie â?¬15,= er op en smijten maar. Ohh ja dat gaat lekker! Ik ben na 40 jaar vliegvisser zijn nog steeds geen fantastische werper maar het gaat me nu toch wel gemakkelijk af. Volledige lijn is voor mij altijd lastig geweest, hoeft voor mij ook niet, maar nu om ik toch aardig in de buurt zonder dat ik geforceerd moet gaan werpen. Bovendien voelt de lijn ook mooi zacht aan en strekt fantastisch. Met een 10 minuten de nodige worpen gemaakt te hebben aan de plas bij mij in de buuurt weet ik goenoeg. Hier ga ik geen spijt van krijgen.

Ik moet er nog mee gaan vissen maar nu al weet ik dat deze stok en lijn haar taak, het aanwerpen en afdrillen van de dikke Rijn en Waal windes zal vervullen. Omdat ik nu wel lekker voordelig uit ben kan ik er nog gerust een bijbestellen in een ander maatje. Gelijk maar doen denk ik in de hoop dat deze wel wat magerder is gelakt. Of ik hem daarvoor niet zou kopen? Nee dat nu ook weer niet.

Doen dus! Nee,ik krijg er niets voor maar ook ik ben een vliegvisser die tegenwoordig ook op de centen moet letten, vandaar.

Charles

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items