opc_loader
Produkte
Gästebuch
Arno Küpper 
Hallo!Euer Paket ist angekommen.Ich bin...
Franz Zraunig 
Super Preis Leistung und top Beratung. Kann...
Manfred 
Gute Firma Kaufe immer wieder gerne ein.
Mag. Edgar Wust 
Super Firma! Immer wieder gerne!
Markus Vedder 
Toller Laden, super freundlich, sehr...

 

Rezension
Keine Rezensionen

Hornhecht Fäden Black

(Preise ohne Mehrwertsteuer) 3,10
3,75
Lager
Lager:
  2   Artikel

GEEP FIBER - SILKEKROGEN

-  Speciaal ontwikkeld voor het vliegvissen op Geep zonder haak

-  Hieronder een beschrijving over dit materiaal  in Sportvisserij Nederland 

- Geepvissen zonder haak. Het klinkt wat vreemd, maar kan prima met Silkekrogen. Zeevispionier Martijn Dekkers vertelt je de ins & outs van deze uit Denemarken overgewaaide techniek waarbij je met licht materiaal optimaal plezier beleeft aan Belone belone.

-  Denemarken telt de meeste geepvissers van Europa, dus het is niet verwonderlijk dat ik daar uitkwam op mijn zoektocht naar vernieuwende vistechnieken voor geep. De meest in het oog springende noviteit was het vissen zonder haak! Een idee waar ik zelf eerst ook even aan moest wennen, maar goedbeschouwd is het vissen met Silkekrogen een erg simpele techniek. Vrij vertaald betekent dit Deense woord ‘zijden haak’ en dat geeft meteen de essentie goed weer. In feite is het niets meer GEEP AAN EEN ZIJDEN DRAADJE dan een in een lusje geknoopt wargaren dat je in een speldwartel hangt en net onder de oppervlakte in een vrij rap tempo binnen vist. De geep ziet het Silkekrogen aan voor een visje, hapt toe en blijft vervolgens met zijn kleine tandjes in het garen hangen. Zo kun je de vis zonder haak toch prima ‘haken’. Bovendien kun je een gevangen geep eenvoudig weer van het garen ontdoen en daarna netjes terugzetten: ideaal bij catch & release.  

Hornhecht Fäden Black hat noch keine Rezensionen. Teilen Sie anderen Ihre Erfahrungen mit, indem Sie auf Bewertung abgeben klicken.
Hornhecht Fäden Black


Passende Produkte für:

Alternative Produkte für:

Zuletzt betrachtete Artikel