opc_loader
Artikelen
Gastenboek
Bert 
Vandaag 2903’24 de hengel Tfff #4 9”...
Hans Berkhof 
Hartstikke mooi prijzen pakket samengesteld...
Henk 
Woensdag mijn A&M Long Distance #2 9ft...
martin van gerven 
Heren heel hartelijk bedankt voor de super...
M Wilhelmus 
Arjan, super bedankt voor het meedenken en...


 

Recensies
Geen reviews

Dirty Bug Yarn Mottled Dark Green

(Prijs excl. btw) 3,72
4,50
Voorraad
Voorraad:
  5  items

Dirty Bug Yarn is speciaal ontwikkeld met een mix van natuurlijke en synthetische materialen en is het resultaat van een onderzoek naar verschillende nasynchronisaties, waarbij werd ontdekt dat veel traditionele nasynchronisaties vaak "gewone" nasynchronisaties waren. In werkelijkheid kan een vlieg of nimf, zoals een Baetis-nimf, olijfgroen van kleur zijn, maar meestal is het een mengsel van kleuren - de natuur is niet eenkleurig of monochromatisch . Deze kleurmengsels zijn gebruikt om een ​​beter vlieglichaam te ontwikkelen, of het nu een droge vlieg of een nimf is. Uit dit werk is Dirty Bug Yarn geboren. Belangrijke nasynchronisatiekleuren en mengsels die geschikt zijn voor specifieke vliegenfamilies zoals kokerjuffers zijn ook ontwikkeld om vliegbinders de allerbeste opties te geven.

Voor vliegbinders die gewend zijn hun eigen nasynchronisatiemixen te maken, betekent het werken met Dirty Bug Yarn dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over inconsistenties of dat je vergeet hoe je je laatste mix hebt gemixt! Bij het binden met Dirty Bug Yarn kun je vertrouwen op een continue, gelijkmatige mix. Je kunt zelfs 2 of 3 strengen Dirty Bug Yarn mengen voor nog uniekere resultaten.

Het is vermeldenswaard dat Dirty Bug Yarn lucht vasthoudt, zodat het kan worden gebruikt voor vliegen waarvoor neutraal drijfvermogen nodig is.

Synchronisatie is ongetwijfeld een van de moeilijkste vaardigheden voor vliegbinders om te leren. Om deze reden heeft Semperfli zijn assortiment ‘Dubbing on a Rope’-producten ontwikkeld, dit zijn kant-en-klare garens die gemakkelijk kunnen worden vastgebonden en op een haak worden gewikkeld. Het ontwikkelde tweestrengige Dirty Bug-garen kan rechtstreeks van de spoel worden gebruikt voor grotere vliegen of in afzonderlijke strengen worden gesplitst voor kleinere vliegen. Er is een reeks kleuren die prachtig zijn voor zowel beginners als ervaren vliegbinders.

Er zit ongeveer 5 m / 5,4 yards (ongeveer) op een spoel Dirty Bug Yarn

Dirty Bug Yarn Mottled Dark Green heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dirty Bug Yarn Mottled Dark Green


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items